NBA Speltips 5/5: Philadelphia 76ers – Boston Celtics

God eftermiddag Spelvänner! Gårdagen bjöd återigen på klirr i kassan här på hemsidan. Unics Kazan blev nog lite tagna på sängen över Parma Perms 3 poängsskytte men löste tillslut att vinna med 7 poäng och spelet på -5,5 satt fint. Ikväll spelar Philadelphia 76ers mot Boston Celtics och här är spelidén glasklar. Hakar du på?

Matchen

Boston leder matchserien med 2-0. Man arbetar verkligen som en enhet och att man lyckades plocka in ett stort underläge senast och vända det till vinst visar på otrolig arbetsmoral i detta lag. Man fick tillbaka viktiga Jaylen Brown. Dock med en minutrestriktion. Något han förmodligen kommer ha även idag. Boston har dock så många andra som klivit fram i kapten Irvings frånvaro. Rozier, Tatum och Horford har alla varit magnifika i slutspelet. Nu spelar Philadelphia med kniven mot strupen och skulle man förlora ikväll så är risken stor att Boston sveper denna matchserien. Jag tycker dock att bolagen undervärderat Boston gång på gång under slutspelet och att vi får hela 1,80x degen på Boston +9,5 poäng ser jag som ett sjukt överodds. Förra matchen slutade som bekant 108-103 och jag tror återigen på en jämn match. Lycka till vid rygg.

✅ Bostons mentala styrka

✅ Laget jobbar som en enhet och förlitar sig inte till 1 enskild spelare

✅ Man har bara förlorat 1 gång mot Philly denna säsong

⚠ Philly spelar med kniven mot strupen

⚠ Embiid och Simmons måste höja sig om man ska ha en chans. Ger hemmafansen dom den boost dom behöver?

Speltips: Boston Celtics +9,5 poäng @1,80

Units: 8

Spelstopp: 23:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 5/5: Philadelphia 76ers – Boston Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades