04:35
Speltips
NBA 05 april 2019

Nba Speltips 5/4: LA Lakers - Golden State Warriors

Godkväll basketfans! Gårdagens lir på Celtics satt kanon och inatt går vi för tredje raka här på hemsidan. Jag tänker kolla in mötet mellan Lakers och Warriors. Kolla in mina tankar nedan.

 

Lakers

Lakers kommer inte spela slutspel och Lebron har stämplat ut för säsongen tillsammans med Lonzo Ball som varit långtidsskadad. Man kommer även sakna Josh Hart och Brandon Ingram. Kuzma och Chandler kommer förmodligen inte heller till spel här. Det är otroligt många avbräck för en klubb som redan från början hade en bräcklig trupp. Kvar blir Rondo och McGee som ska leda truppen och även om jag håller McGee som en bra spelare som jag önskar hade fått lira i en annan klubb så är Lakers väldigt reservbetonat i denna match. 

 

Warriors

Glödheta Warriors kommer med så gott som fullt manskap till denna match. Livingston och Bogut kommer saknas från bänkspelarna men startfemman med Curry, Thompson, Durant, Green och Cousins är intakt och i ett grymt slag för dagen. Laget känns ”locked in” inför slutspelet och tränare Kerr brukar vara bra på att elda upp sina spelare trots en något betydelselös match. Man fullkomligt körde över Charlotte med 47 poäng och mot Lakers har man i de två senaste mötena vunnit med 14 respektive 19 poäng. När Lakers nu kommer lira med ett väldigt reservbetonat lag så tänker jag syna chansen till blowout här. 

Liret

Här spelar jag 2 singlar. Warriors -13 poäng till 1,92 med 5 units men jag tar även ett skott med 2 units på warriors -20 poäng till sjuka 3,80x degen. Lycka till vid rygg.

Tipsa om Nba Speltips 5/4: LA Lakers - Golden State Warriors till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,92 Warriors -13 poäng 5 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

05 april 2019

MATCHTID: 04:35

Spel: Warriors -13 poäng
Insats: 5 units

ODDS: 1,92

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades