NBA Speltips 5/3: Pelicans och Clippers ordnar dubbeln?

Godkväll Bettingvänner! Gårdagens båda spel på matchen Rockets – Celtics satt ju som en smäck. Närmare 30 poäng över linan på 213,5 poäng var ju inga bekymmer och att Chris Paul sen gjorde 7 assist var grädden på moset. Reken var ju att han skulle göra under 7,5 assist. Skönt med marginalerna på rätt sida och vi går vidare med en dubbel till nattens nba. Jag tror Pelicans slår Mavericks och att Clippers slår Nets. Haka på.

Match 1: Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans

Två lag som går på helt olika håll just nu. Mavs har bara 1 vinst på lagets 7 senaste matcher medans Pelicans har 7 raka vinster. Man har klarat sig väldigt bra trots skadan på Cousins. Davis har varit fullständigt fenomenal och snittat närmare 40 poäng per match sen Cousins drog på sig sin skada. Skadorna man har i truppen har man haft en längre tid och ändå presterat väl. Nu har man dessutom fått bra med vila inför detta möte. Mavs saknar fortfarande lagets stora stjärna Seth Curry och Finney Smith. Jag spelar den raka 2an här till 1,58.

Match 2: LA Clippers – Brooklyn Nets

Clippers är också ett lag som presterat på hög nivå trots flera skador i laget. Rivers, Jordan och Harris har burit laget framåt och slutspelsdrömmen lever i allra högsta grad fortfarande. Inatt möter man ett Nets som har 1 vinst på lagets 10 senaste matcher och som inte slagit Clippers på bortaplan sen 2010.

Jag spelar dock en låg lina här iom att jag sätter matchen i en dubbel och lirar Clippers -3,5 poäng till 1,50. Lycka till vid rygg!

Speltips: Pelicans rak 2a och Clippers -3,5p i en dubbel @2,38

Spelstopp: 01:00

Units: 7

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 5/3: Pelicans och Clippers ordnar dubbeln? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades