NBA Speltips 5/11: Spurs och Knicks ordnar dubbeln

Godkväll basketfans! Gårdagen var en sådan där bettingdag som man bara vill glömma så fort som möjligt. Boston ledde med 2 poäng med 30 sekunder kvar. Man missar sitt anfall och Pacers sätter en trea med 3 sekunder kvar av matchen. Riktigt surt men man får inte gräva ner sig. Inatt riktar jag in mig på en dubbel som ger 2,16x degen. Haka på!

Washington Wizards – New York Knicks

Wizards går blytungt just nu och trots den efterlängtade comebacken av Dwight Howard så verkade det som att han var den enda som ens försökte lira basket senast. Knicks fortsätter att tragla på och blandar och ger. Vinst senast mot Mavericks och Hardaway fortsätter att leda sitt lag i Porzingis frånvaro. Här lirar jag Knicks +11 poäng till 1,51.

San Antonio Spurs – Orlando Magic

Spurs har startat bra lite i skymundan av övriga storlag. 4 raka vinster inför detta möte mot ett Magic som nu har 4 raka förluster. Magic dras dessutom med småskador på Simmons och Isaac medans spurs trupp är densamma som man lirat med senaste matcherna. Det är helt klart nivåskillnad på dessa 2 lag och jag kan inte se att Magic ska kunna hämta nåt här. Jag spelar Spurs -4 poäng till 1,43x degen.

 

Denna dubbel ger ett totalodds på 2,16 och jag investerar 6 units. Stort lycka till vid rygg.

✅ Wizards har gått katastrof och Knicks bör kunna stå upp bra här.

✅ Spurs har 4 raka vinster medans Magic har 4 raka torsk

✅ Spurs är väldigt hemmastarka

Speltips: Dubbel till 2,16x degen

Units: 6

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 5/11: Spurs och Knicks ordnar dubbeln till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades