NBA Speltips 4/6: Golden State warriors – Cleveland Cavaliers (match 2)

Godkväll Spelvänner! Det blev en splashfest av sällan skådat slag i den tyska basketen. Matchen gick dessutom till förlängning och underspelet rök tyvärr. Nya tag till match 2 i nattens nba final. Häng med!

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

Lebron och hans Cavs stretade emot bra i första mötet och tog matchen till förlängning. Väl där kunde Golden State dock stänga fabriken och vinna med 10 poäng. Tränare Kerr i Golden State var uppenbart inte nöjd med vissa delar och ”slöperioderna” som han själv kallar det är något som man måste få bort i en final. De var just i dessa perioder som Golden State släppte tillbaka Cavs i matchen. Jag tror således mer på en kontrollerad match inatt.

Jag tror starkt på en vinst för Warriors denna match. Cavs är helt enkelt för svaga på vissa positioner. Det blir Lebron mot hela warriors i vissa avseenden och det håller inte i längden. När Cavs spelar hemma har han fått resten av laget att höja sig men på bortaplan har han fått axla i princip allt. Jag väljer att spela Golden State vinner och matchen slutar under 215,5 poäng. Nu har man känt på varandra i match 1 och kan rätta till läckorna i detta möte. Lycka till vid rygg.

✅ Warriors hemma är ruskigt starka

✅ Man vill inte släppa igenom Cavs lika lätt som senast

✅ Lebron blev petad i ögat senast, går på ögondroppar och antibiotika.

⚠ Iguodala och Thompson osäkra till spel

⚠ Lebron är ändå alltid ett hot

Speltips: Warriors vinner och matchen slutar under 215,5 poäng @2,17

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 4/6: Golden State warriors – Cleveland Cavaliers (match 2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades