NBA Speltips 4/4: Milwaukee Bucks – Boston Celtics

Godkväll Spelvänner! Gårdagens finalmatch mellan Michigan och Villanova blev precis så underhållande som man hoppats på. Villanova kunde efter en skakig start börja mala ner sitt motstånd och tillslut vinna i överlägsen stil. Mycket trevligt då även för alla som ryggade spelet på Villanova -4,5 poäng som satt plättlätt. Spelen har suttit till 100% hittills i april och inatt riktar jag blicken mot mötet mellan Milwaukee Bucks och Boston Celtics. Haka på!

Matchen

Bucks förlorade på övertid senast mot Nuggets i en av säsongens konstigaste matcher. Det svängde rejält från quarter till quarter och när Bucks ledde med hela 18 poäng i sista quartern trodde man det var klart. Nuggets stod dock för en otrolig vändning och fick matchen till övertid där man kunde vinna tillslut. En rejäl törn för självförtroendet med andra ord för Giannis och Co. Boston däremot svävar på moln just nu och trots en diger skadelista så har man 6 raka vinster. I intervjuer säger Bostons tränare att alla skall vara redo att göra jobbet inför slutspelet så varför inte börja redan nu.

Bostons otroligt bra försvarsspel är vad som för dom framåt samtidigt som man har ett lag med flera duktiga skyttar. Man blir således inte lika beroende av 1 enskild spelare som andra lag blir. Självklart är Irving ett avbräck men man har som sagt lyckats spela en fantastisk basket ändå. Ett hungrigt Boston med självförtroendet på topp mot ett Bucks med sargat självförtroende och med en övertidsmatch i benen gör att jag spelar den raka 2an på Boston idag till det fina oddset 2,20. Jag tycker helt enkelt att oddset är för bra för att inte syna. Lycka till vid rygg.

Speltips: Boston att vinna @2,20

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 4/4: Milwaukee Bucks – Boston Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades