NBA Speltips 4/4: Miami Heat - Boston Celtics

Godkväll basketfans! Torun gav oss en behaglig resa till klövern igår när man körde över GTK. Warriors gjorde även jobbet på natten mot Nuggets men Wichita State tappade tyvärr en 11 poängsledning med 7 minuter kvar i NCAA. På det hela taget en mycket bra dag och inatt kollar jag in mötet mellan Miami Heat och Boston Celtics. Häng med!

 

Miami Heat

Miami klänger sig kvar på sin åttondeplats tätt följda av Magic. Nu får man tufft motstånd då man dels förlorade mot Boston förra matchen och dels så jagar Boston hemmaplansfördel då man har exakt samma poäng som Pacers. Dragic leder sitt lag här och en topprestation från honom är ett måste. 30 poäng i förra mötet med Celtics räckte ändå inte till och med småskador på flera spelare är frågan vilket slag Miami är i för dagen. McGruder, Winslow och Richardson är alla osäkra till spel här i en match där Miami behöver lira på sin absoluta toppnivå för att vinna. 

 

Boston Celtics

Celtics har den åtråvärda fjärdeplatsen som innebär hemmaplansfördel i slutspelet. Det är dock på en skör tråd då Pacers har exakt samma poäng. Pacers möter Pistons i en tuff bortamatch så här har Celtics ett gyllene läge att skaffa sig andrum och så gott som säkra fjärdeplatsen. Med egentligen bara Jaylen Brown på skadelistan så ser läget bra ut för Boston. Horford står uppskriven som GTD men det ser jag mer som en försiktighetsåtgärd. Allt pekar på att han spelar denna matchen. Visst tror jag det kan bli jämnt men jag håller ändå Celtics som favoriter här. 

Liret

Här väljer jag att spela Boston Celtics -2 poäng till 2,02x degen. Jag investerar 3 units och litar på att Kyrie Irving och ”De Gröna” säkrar sin fjärdeplats här. 

Oddset hittar jag på MrGreen som erbjuder alla nya kunder 100% oddsboost upp till 5000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 4/4: Miami Heat - Boston Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2,02 Boston Celtics -2 poäng 3 units N/A Spela nu

100% Boost upp till 5000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Boston Celtics -2 poäng
Insats: 3 units

ODDS: 2,02

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades