NBA Speltips 4/3: Houston Rockets – Boston Celtics

Godkväll Bettingvänner! Paus igår då jag blev fruktansvärt irriterad över Panathinaikos förlust mot Olympiakos. Att Heat dessutom fick stryk mot Lakers som inte slagit heat på bortaplan på 10 år fick bägaren att rinna över. Back to basics och inatt bjuds vi på en riktig stormatch mellan Houston Rockets och Boston Celtics. Dagen har gått åt till att lusläsa mig in på denna matchen och jag tycker mig ha funnit 2 spel som är värda att syna här. Haka på!

Matchen

Rockets har alltså 14 raka vinster inför nattens stormatch och möter ett Boston som har 4 raka vinster. Senast lagen möttes lyckades Boston hålla nere Harden på en normal poängskörd men den stora skillnaden då var att Capela, Mbah a Moute och Paul inte spelade. Denna match kommer alltså fler skarpskyttar finnas tillgängliga och Harden kommer kunna ge ifrån sig bollen lite mer. Senaste matcherna har båda lagen öst in poäng och att Boston skulle lyckas hålla Rockets under 100 poäng ser jag som högst osannolikt ikväll. Första spelet blir därför att det blir över 213,5 poäng totalt i matchen.

Bostons senaste 5 matcher har man gjort 134,109,121,110,119 poäng och Houstons senaste 5 har man gjort 105,96,119,120,100.

Nattens andra spel hamnar på spelaren Chris Paul i Houston Rockets. Vi får hela 2,10 på att Paul gör under 7,5 assist i matchen. Senaste 20 matcherna har han snittat 6,8 assist per match. I en match där Harden kommer vara hårt bevakad tror jag mer på att man vänder sig till Paul som skytt. Även om Harden kommer göra en del poäng så tror jag han blir mer spelfördelare denna match. Lycka till vid rygg.

Spelförslag 1: Över 213,5 poäng i matchen @1,92

Spelförslag 2: Chris Paul UNDER 7,5 assist @2,10

Units: Spelförslag 1: 6 units, spelförslag 2: 5 Units

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 4/3: Houston Rockets – Boston Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades