NBA Speltips 4/11: Indiana Pacers – Boston Celtics

Godkväll spelvänner! Gårdagens speltips gav delad pott då Wizards var riktigt usla och den enda som verkade vilja spela basket var Howard. Underspelet på Golden state – Twolves satt dock med råge och eftersom jag rankat det liret till 6 units så gick vi ändå ok plus för dagen. Inatt riktar jag in mig på mötet mellan Celtics och Pacers. Häng med!

Pacers – Celtics

Pacers slog med nöd och näppe Bulls med 2 poäng igår. Bulls fick sista anfallet och brände hela 3 chanser att kunna vinna eller ta matchen till förlängning. Inatt när man alltså är backtoback ska man ta emot ett Boston Celtics där allt stämmer just nu. Man tog slut på Bucks vinststreak och satte hela 24 stycken 3 poängare. Här får man dessutom tillbaka Jaylen Brown till startfemman. När skyttet stämmer för Boston är man ett galet svårt lag att slå eftersom man även har ett av NBAs bästa försvar. Man har även fått en dags vila inför detta mötet och kommer med 4 raka segrar i ryggen. Jag tror vi helt klart får en sevärd match att följa och jag väljer att lira Boston Celtics -3 poäng till 1,92x degen. Insatsen blir 5 units. Stort lycka till vid rygg.

+ Celtics har fått igång skyttet på allvar och satte 24st 3or senast

+ Pacers är backtoback efter en tight match mot Bulls

+ Brown tillbaka från skada

– Historiskt spelar lagen hyffsat jämna matcher

 

Speltips: Boston Celtics -3 poäng @1,92

Units: 5

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 4/11: Indiana Pacers – Boston Celtics till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades