Nba Speltips 4/1: Warriors – Rockets gör upp igen

Godkväll basketfans! Gårdagens lir slutade på ett sjukt sätt där vi lirat Hawks +7,5 poäng mot Wizards. Med dryga 5 minuter kvar var ställningen 94-94 och liret kändes bra. Men Wizards vann dessa sista 5 minuter med hela 20 – 4 och spelet gick i kras. Sådana meltdowns är svåra att förutse men en livebet på Pistons till 2,75x degen räddade upp dagen. Inatt går jag för ett poänglir i mötet mellan Warriors och Rockets. Haka på!

När Chris Paul skadade sig så trodde nog många inklusive mig själv att Rockets skulle få det tufft. Harden har dock klivit fram som en skäggig superhjälte och varit fullkomligt fenomenal i lagets 5 senaste segrar. Inatt ska laget till Warriors hemmaborg som dels vunnit sina 2 senaste matcher och som dels har tillbaka Curry. Han saknades förra gången lagen möttes och Rockets kunde bekvämt bärga segern.

Dessa lag är otroligt uträknande mot varandra och mitt Underspel förra gången lagen möttes satt klockrent. Nu saknas Paul och Gordon i Rockets som alltid bidrar med en hel del poäng och Harden kommer vara tokbevakad här. Frågan är dessutom hur mycket till som Harden orkar innan coach D’antoni får dra tillbaka hans spelminuter.

Lagen har klivit under linan på 226 poäng i de 6 senaste mötena och efter premisserna här så blir det mitt lir även denna gång. Under 226 poäng i matchen till 1,81x degen och jag investerar 6 units. Lycka till vid rygg.

✅ Gordon och Paul saknas för Rockets

✅ Lagen har gått under linan de senaste 6 mötena

✅ Lagen är extremt uträknande mot varandra

⚠️ Skottkapaciteten i båda lagen

Speltips: Under 226 poäng i matchen @1,81

Units: 6

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba Speltips 4/1: Warriors – Rockets gör upp igen till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades