Nba Speltips 31/12: La Lakers – Sacramento Kings

Godkväll basketvänner! Senaste reken på hemsidan satt fint när dubbeln på Bulls och Spurs hittade hem. Fb rek på Rockets hittade även hem igår så vi har repat oss bra från Maxbeten som bommades. Inatt har jag spanat in mötet mellan Lakers och Kings. Haka på!

Av naturliga skäl fick Lakers stora bekymmer när Lebron skadade sig. Att dessutom Rondo drog på sig skada gjorde inte saken bättre och det är tydligt att de yngre lirarna saknar rutinen och lugnet som James och Rondo bidrar med i denna truppen. 2 raka förluster har det blivit efter James skada och inatt möter man Kings igen som det blev torsk med 1 poäng mot senast.

Kings fortsätter vara ett överraskningslag och behöver fortsätta ta tillvara på chanser som denna när man får möta ett desarmerat Lakers. Förra matchen som spelades för några dagar sen var dock väldigt jämn (117-116) och en klar vinnare blir svårare att plocka ut här. Jag riktar istället in mig på poängmarknaden där jag är inne på att det är trötta ben som skall spela denna match. Framförallt i Lakers som spelar sin 5e match på 1 vecka.

Under 235 poäng i matchen till 1,74 blir mitt lir här och jag investerar 5 units. Linan har lagen bara klivit över 1 gång de 10 senaste mötena och utan poängproduktionen från James och Rondo och att Lakers bör vara tröttkörda här så ser jag att spelet har god chans. Lycka till vid rygg.

✅ Lakers är utan James och Rondo

✅ Lakers lirar sin 5e match på 1 vecka

✅ Lagen har gått under linan i 9 av de 10 senaste mötena

⚠️ Kings lever på sin offensiv och när allt stämmer kan man göra mycket poäng

Speltips: Under 235 poäng @1,74

Units: 5

Spelstopp: 03:30

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba Speltips 31/12: La Lakers – Sacramento Kings till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades