NBA Speltips 31/10: Trippel till över 14 gånger pengarna

Godkväll basketfans! Förra beten gick Nets tyvärr inte att känna igen och det blev tyvärr förlust. Formen har annars varit fin på senaste tiden och inatt laddar jag en trippel som ger närmare 14x degen. Jag undrar nämligen om bolagen gjort sin läxa här. Spana in infon och vilka guldodds som erbjuds. Haka på!

Cavs – Hawks

Cavs fortsätter att gå blytungt och står på 0 vinster efter 6 omgångar. Man har redan fått stryk mot Hawks denna säsongen och andra mötet kommer mer olägligt än någonsin. Cavs klippa Kevin Love är nämligen skadad och kommer inte till spel inatt. Trots Cavs urusla form där man gör minst poäng av alla lag framåt och har ett försvar som liknar ett skämt så får vi alltså 2,70 på ett Hawks som redan slagit Cavs, med Kevin Love. Rak 2a till 2,70.

Rockets – Trail Blazers

Här undrar man om bolagen alls lärt sig något sen senast. Rockets utan James Harden är ett halvt Rockets. Clippers gjorde slarvsylta av dom senast och nu möter man ett Trail Blazers i liknande form. Harden, Ennis och Nené är fortfarande borta och man ska klara sig på få spelare igen. Harkless var osäker till spel för Trail Blazers men ser ut att lira. Jag kan faktiskt inte se Rockets kunna vända trenden utan sin MVP och spelar Trail Blazers till otroliga 2,55 som andra match till denna Trippel.

OKC – Clippers

Ja detta Clippers vet vi vad dom går för vid det här laget. Att OKC tog sin första vinst mot Suns senast ska man inte dra för stora växlar på. Man har båda sina Centrar skadade här och om Adams inte lirar här så blir det ett stort avbräck för OKC. Westbrook i all ära men han har inte imponerat hittills denna säsong. Ska dessutom OKC tvingas gå small ball hela matchen här utan någon Big man på plan så får man otroligt svårt mot ett Clippers som har en bänk som gjort över 150 poäng på de senaste 2 matcherna. Raka 2an även här till 2,10 blir liret.

Denna trippel ger 14,45x degen och i vanliga fall hade jag bara spelat 1 unit men jag dubblar det inatt då jag anser att chansen till vinst kombinerat med de galna oddsen är värt det. Lycka till vid rygg.

Speltips: Trippel @14,45

Units: 2

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 31/10: Trippel till över 14 gånger pengarna till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades