NBA Speltips 30/3: Detroit Pistons – Washington Wizards

Godkväll Spelvänner! Livetipsen under dagen har gått bra i fb gruppen och uppladdningen inför nattens match mellan Detroit Pistons och Washington Wizards har varit kanon. Ikväll kan en efterlängtad comeback komma och jag har en idé som känns bra. Haka på!

Matchen

Detroit ligger fortfarande på en 9e plats i Eastern men man har hela 5 matcher upp till 8e placerade Bucks. Hemma har man varit helt ok denna säsongen men bortaspelet har varit riktigt dåligt. Wizards har klarat säsongen otroligt bra med tanke på att lagets stjärna John Wall varit långtidsskadad. Bradley Beal har tagit rollen som lagets ledare och när Wizards spelar sin bästa basket är dom ruggigt bra. Inatt ser Wall ut att göra en efterlängtad comeback. Han har rest med laget till Detroit och har kunnat träna fullt senaste tiden. Dock är han listad som GTD (game time decision) och om han spelar tror jag han gör det med vissa restriktioner. Runt 20 minuter räcker dock för att sätta sin stämpel på matchen.

Wizards vann senast mot Spurs med 10 poäng och denna matchen blir viktig för laget då det är väldigt tight kring slutspelsplatserna. Man vill skaffa sig en så bra seed som möjligt när det väl kommer till valet av slutspelsmotståndare. Jag tror detta blir en väldigt sevärd match där jag håller Wizards som favoriter. Man har vunnit de 4 senaste mötena mot Pistons och även utan Wall håller jag dom som det bättre laget. Lycka till vid rygg.

Speltips: Washington att vinna matchen @1,90

Units: 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här.

Tipsa om NBA Speltips 30/3: Detroit Pistons – Washington Wizards till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades