NBA Speltips 30/11: Poängspel till nattens dubbel

God eftermiddag basketfans! Månaden börjar gå mot sitt slut och jag tänker avsluta med en dubbel till 2,57x degen. Månaden har annars varit svängig men avslutats på ett bra sätt vilket gett ett fint plus i kassan. Poängmarknaden är vad som gett fin utdelning på slutet så jag avslutar denna månad med en dubbel från just den marknaden. Haka på!

Toronto Raptors – Golden State Warriors

Första matchen i denna dubbel blir giganternas kamp och många tror att detta är lagen vi får se i finalen denna säsong. Raptors leder Eastern Conference och spelar en galet bra basket hittills. Värvningen av Kawhi Leonard har fallit väl ut då han fullkomligt krossar motståndet under korg. Senaste 4 matcherna har man gjort 125,124,125 och senast hela 122 poäng borta mot Grizzlies. Det är extremt imponerande att kunna få Grizzlies att spela i ett högre tempo än vad dom vill på hemmaplan. Raptors liksom tvingar sitt motstånd att spela efter deras pipa. Warriors får klara sig utan Curry återigen men har börjat få ordning på sakerna mycket tack vare Durant och Thompson. Man har gjort 125,116,117 poäng i lagets 3 senaste segrar och inatt tror jag det blir åka av i detta möte. Över 223 poäng i matchen till 1,58 blir liret här. En lina lagen klivit över i de 4 senaste mötena inbördes.

Sacramento Kings – LA Clippers

Clippers är backtoback här efter en seger mot Suns. Clippers försvar är bättre än på länge och Sacramento har 2 raka förluster inför detta möte. Gästerna brukar kunna hålla ner Kings poängskörd i mötena inbördes och under 237 poäng till 1,62 känns klart spelvärt här. Framförallt eftersom lagen inte klivit över den linan inbördes på 20 möten. Detta blir spelen som skapar en dubbel till 2,57x degen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Raptors – Warriors ÖVER 223 poäng i matchen, Kings – Clippers UNDER 237 poäng i matchen. Dubbel @2,57

Units: 4

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.