NBA Speltips 30/11: Poängspel till nattens dubbel

God eftermiddag basketfans! Månaden börjar gå mot sitt slut och jag tänker avsluta med en dubbel till 2,57x degen. Månaden har annars varit svängig men avslutats på ett bra sätt vilket gett ett fint plus i kassan. Poängmarknaden är vad som gett fin utdelning på slutet så jag avslutar denna månad med en dubbel från just den marknaden. Haka på!

Toronto Raptors – Golden State Warriors

Första matchen i denna dubbel blir giganternas kamp och många tror att detta är lagen vi får se i finalen denna säsong. Raptors leder Eastern Conference och spelar en galet bra basket hittills. Värvningen av Kawhi Leonard har fallit väl ut då han fullkomligt krossar motståndet under korg. Senaste 4 matcherna har man gjort 125,124,125 och senast hela 122 poäng borta mot Grizzlies. Det är extremt imponerande att kunna få Grizzlies att spela i ett högre tempo än vad dom vill på hemmaplan. Raptors liksom tvingar sitt motstånd att spela efter deras pipa. Warriors får klara sig utan Curry återigen men har börjat få ordning på sakerna mycket tack vare Durant och Thompson. Man har gjort 125,116,117 poäng i lagets 3 senaste segrar och inatt tror jag det blir åka av i detta möte. Över 223 poäng i matchen till 1,58 blir liret här. En lina lagen klivit över i de 4 senaste mötena inbördes.

Sacramento Kings – LA Clippers

Clippers är backtoback här efter en seger mot Suns. Clippers försvar är bättre än på länge och Sacramento har 2 raka förluster inför detta möte. Gästerna brukar kunna hålla ner Kings poängskörd i mötena inbördes och under 237 poäng till 1,62 känns klart spelvärt här. Framförallt eftersom lagen inte klivit över den linan inbördes på 20 möten. Detta blir spelen som skapar en dubbel till 2,57x degen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Raptors – Warriors ÖVER 223 poäng i matchen, Kings – Clippers UNDER 237 poäng i matchen. Dubbel @2,57

Units: 4

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 30/11: Poängspel till nattens dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades