NBA Speltips 30/10: New York Knicks – Brooklyn Nets

Godkväll basketfans! Gårdagens spel på Clippers blev en bekväm resa från start till mål. De vann med hela 32 poäng mot ett Wizards som såg totalt bortkomna ut. Formen känns helt klart bra och inatt lägger jag fokus på derbyt mellan New york Knicks och Brooklyn Nets. Haka på!

Knicks – Nets

Klassiskt möte mellan storebror från New York och lillebror från Brooklyn att göra upp i en drabbning där det känns som storebror varit ute och festat medans lillebror gjort sin läxa och lagt sig i tid.

Nets spelar väldigt bra basket i denna säsongsupptakt. Man lirar alltid sina matcher ända in i kaklet och viker sällan ner sig. Förluster mot Pelicans och Golden State men här ska nämnas att man bara förlorade med 2 respektive 6 poäng och matcherna avgjordes verkligen på ytterst små detaljer i slutet. Nu ska man möta ett hemmalag som endast vunnit mot Hawks och kommer till denna match med 5 raka förluster. Det är så galet uppenbart hur mycket Porzingis fattas i denna trupp.

Nets däremot fortsätter arbeta som en enhet och flera spelare gör väldigt bra ifrån sig. Allen och LeVert är roliga spelare att följa och samtidigt har man skarpskytten Harris från 3 poängslinjen att tillgå.

Nets slog Knicks på försäsongen och sedan en gång till i andra omgången av serien. Inatt känns man än mer ihopspelade och Knicks känns som en splittrad trupp.

Nets är utan Caroll och Graham medans Knicks saknar Lee, Porzingis, Knox och Hicks.

Raka 2an till 2,10 blir valet av spel då jag ser Nets som det bättre laget i dagsläget. Lycka till vid rygg!

✅ Knicks har bara 1 vinst på 6 matcher

✅ Nets har stört betydligt starkare lag än Knicks

✅ Nets har vunnit de 2 senaste mötena lagen emellan

⚠️ Hardaway bär en stor sten på sina axlar i hemmalaget. Kan han få truppen att vända trenden?

Speltips: Nets vinner matchen @2,10

Units: 5

Spelstopp: 00:30

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 30/10: New York Knicks – Brooklyn Nets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades