NBA Speltips 30/1: Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers

Godkväll Spelvänner! OKC ordnade duktigt klirr i kassan när man slog 76ers med natten till idag. Westbrook och Co var helt enkelt fenomenala och kunde tillslut välta ett kämpande 76ers. Just att Philadelphia fick slita så hårt är något jag tänkt ta tillvara på inatt och går återigen in med 8 units på matchen mellan Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers. Jag vet nämligen något som kom ut precis. Haka på!

Matchen

Bucks hade en liten downperiod när deras klippa Giannis Antetokounmpo var skadad. Greken bär en så stor del av Bucks spel denna säsong och har gjort det fenomenalt bra. Nu har laget vunnit 3 raka matcher och formen hade inte kunnat vara bättre inför Allstar matchen som lurar runt hörnet. Philadelphia åkte som sagt på stryk mot OKC och lagets stjärna Joel Embiid som trashtalkat ner Westbrook innan matchen fick se sig slagen. Såpass slagen så han kommer INTE spela i nattens match! Detta ska vi såklart ta tillvara på för inte nog med att Embiid är borta, hela 76ers är ju back-to-back och har trötta ben från gårdagens drabbning. Bucks har ju däremot fått vila 1 dag.

Varför är inte detta en maxbet kanske ni undrar? Jo när jag skriver detta så är det några spelare som det är GTD på vilket innebär Game-time-decision. Brogdon tex i Bucks och Bayless i 76ers. Inga MVPs men väl viktiga pjäser och då en del rotation kan komma att behöva göras i lagen så maxar jag inte.

Jag tror dock en vinst för Bucks ligger helt klart närmast och spelar 8 units på Bucks -4 poäng till 1,71x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Milwaukee Bucks -4 poäng @1,71

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 30/1: Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades