NBA Speltips 3/5: Specialspel på Clint Capela provas

Godkväll Basketfans! Igår slarvade Golden State på ett nonchalant sätt bort en 13 poängsledning. Man vann tillslut matchen med 5 poäng men spelet på -9,5 poäng gick i stöpet. Dock kunde en liverek på Cavaliers till 3,70x degen spelas in som plåster på såren. Inatt har vi mötet mellan Rockets och Jazz att se fram emot. Här väljer jag ett specialspel på Clint Capela. Häng med!

Clint Capela

Rockets jätte under korgen som mäter hela 208cm har verkligen blommat ut denna säsong. Hans spelminuter har höjts under slutspelet och därmed har även hans produktion i poäng och returer ökat. Senaste 5 matcherna har Capela snittat 14,2 poäng och 14,2 returer. I första matchen mot Jazz stod den unga Schweizaren för 16 poäng och 12 returer. Han är alltså väldigt jämn i sin produktion. Rockets vann med 110-96 i första mötet och jag förväntar mig ett revanschsuget Jazz inatt. Returerna kommer bli otroligt viktiga i denna match då Jazz kommer försöka få in sin bigman Gobert mer i spelet. Han blev väldigt isolerad i första matchen så kampen mellan honom och Capela blir en höjdare att följa. Jag synar spelet att Capela gör över 25 poäng tillsammans med sina returer till 1,85x pengarna. Lycka till vid rygg.

✅ Capela är otroligt jämn i sin produktion

✅ Jazz måste fokusera på Harden och Chris Paul, detta borde ge Capela mer spelrum

✅ På hemmaplan producerar han något bättre än på bortaplan

⚠ Straffkasten, här är Capela väldigt ojämn

Speltips: Clint Capela gör över 25 poäng, Returer inräknat @1,85

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 3/5: Specialspel på Clint Capela provas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades