Nba Speltips 3/2: En fyrling till närmare 10x

God eftermiddag basketfans! Gårdagen får räknas som succé med 3/3 spel som satt. Marginalerna på vår sida i nattreken när Hornets vann med 8 poäng och vi hade spelat -7,5p. Inatt går jag för en fyrling som ger närmare 10x degen. Haka på!


Orlando Magic – Brooklyn Nets

Magic vann senast mot ett vilset Pacers men innan dess har det sett mörkt ut, framförallt försvarsmässigt. Nets imponerar trots sina skador och utmanar tom de bästa lagen i nba. Förlusten senast mot Spurs med 3 poäng kunde lika gärna slutat med vinst och här är motståndet betydligt enklare. Raka 2an spelas.

Washington Wizards – Milwaukee Bucks

Bucks fortsätter imponera stort och den tämligen enkla vinsten mot Raptors senast visar vilken otrolig talang som finns i detta laget. Visst har Wizards höjt sitt spel men här ska man inte kunna mäta sig med Easterns bästa lag. Bucks -1,5 poäng spelas som match nr2 på denna fyrling.

Miami Heat – Indiana Pacers

Hemmastarka Heat tar emot Pacers som helt saknar identitet utan Oladipo. Pacers har dessutom frågetecken på Evans, McDermot och Joseph som förvärrar läget ännu mer. Heat har varit utan Dragic länge och har visat att man klarar sig bra ändå. Heat -2,5 poäng spelas som tredje match i denna fyrling.

Golden State Warriors – LA Lakers

Warriors var överraskande bleka mot Philly senast och skadan på Klay Thompson kom väldigt olägligt. Warriors verkar inte få många matcher utan någon skada på en av storstjärnorna. James är tillbaka i Lakers men ska ha känt av sin 40 minuters comeback mot Clippers där Lakers vann på övertid. Under 239,5 poäng spelas då James är ringrostig och Thompson förmodligen fattas för warriors.

Denna fyrling ger 9,69x degen och jag investerar 1 unit. Lycka till vid rygg.

Speltips: Fyrling @9,69

Units: 1

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 100% bonus upp till 5000kr här

Tipsa om Nba Speltips 3/2: En fyrling till närmare 10x till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades