NBA Speltips 3/2: Brooklyn Nets – LA Lakers

Godkväll Spelvänner! Februari har startat på fel sida marginalerna med 1 poäng i förrgår och 1 missat straffkast från förlängning igår. Vi studsar tillbaka med matchen mellan Brooklyn Nets och LA Lakers. Haka på!

Matchen

Brooklyn har brutit en negativ trend när man fick återvända till hemmaplan senast och slog 76ers. Innan man åkte på bortaturnén slog man även Miami Heat på hemmaplan. Inatt möter man ett Lakers som det knackar rejält för. Dessutom kommer Lakers till denna match utan Lonzo Ball. Lakers bortafacit är inte smickrande med 1 vinst på senaste 5. Senast föll man med 127-105 mot Orlando Magic och det såg inte alls bra ut. Lagen är väldigt lika sett till tabellläge och också att man vinner betydligt mer på hemmaplan än borta. Hemmaplan och rådande form tror jag blir direkt avgörande i detta möte.

Analys

Lakers ligger 11a i Western division medans Nets ligger 12a i Eastern. Ser man till vilka lag Nets föll mot under sin bortaturné jämfört med Lakers så mötte Nets betydligt svårare motstånd. Hemmaplan och det faktum att Lakers är utan en av sina viktigaste kuggar i Lonzo Ball gör att jag tror på seger för Nets. Lägger man också till att Lakers förlorat 2 raka på bortaplan och att Nets slog ett betydligt bättre lag än Lakers senast i hemmavinsten mot 76ers så blir mitt val av spel Nets -1 poäng till 1,92x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Brooklyn Nets -1 poäng @1,92

Units: 7

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 3/2: Brooklyn Nets – LA Lakers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades