NBA Speltips 3/11: Poängspel och Wizards i varsin singel

Godkväll Spelvänner! Gårdagens spel på Kings var bara helrätt då man fullkomligt pulvriserade Hawks. Inatt tänker jag spela 2 singlar. Jag plockar ett poängspel från Golden State warriors – Minnesota Timberwolves och plockar ut en vinnare i matchen mellan OKC – Washington Wizards. Häng med!

OKC – Washington Wizards

OKC har kommit igång något efter att Westbrook kommit tillbaka. En galen vändning mot Clippers och vinst senast mot Hornets i en jämn match. Inatt är man dock backtoback mot ett Wizards som fått komma hem och ladda batterierna efter en 5 matcher lång bortaturné. Lagom till att man får lira på hemmaplan igen så kommer också en efterlängtad debut i nyförvärvet Dwight Howard. Äntligen får man en riktigt stor pjäs under korgen och jag tror Wizards kan explodera här. Wall och Beal får äntligen en avlastare och detta kan vara vad som får Wizards in på rätt spår igen. Washington -2,5 poäng till 1,90 blir valet av lir.

Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

Hallå! Någon som missat att Klay Thompson satte nytt nba rekord i antal gjorda 3 poängare under en match med hela 14st mot Bulls. Hallå igen! Missade någon att Rose gjorde 50 poäng för Twolves mot Jazz? Effekt efter sådana insatser brukar helt enkelt vara att man återgår till det normala. Därför känns ett underspel på nåt sätt givet här. Speciellt när bolagen satt linan så högt som 242,5 poäng. Begrunda att dessa lag bara gått över den linan 3 gånger på de 20 senaste gångerna man mött varandra. Butler verkar ha tackat för sig och letar ny klubb och jag tror Twolves kommer bli svajiga i resultaten en tid framöver pga det. Under 242,5 poäng blir liret här till 1,93x degen. Stort lycka till vid rygg.

Speltips 1: Washington Wizards -2,5 poäng @1,90

Speltips 2: Warriors – Twolves UNDER 242,5 poäng @1,93

Units: speltips 1 ( 3 units ), speltips 2 ( 6 units )

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 3/11: Poängspel och Wizards i varsin singel till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades