Nba speltips 3/1: Washington Wizards – Atlanta Hawks

Godkväll basketfans! Gårdagen blev en riktig nagelbitare när Portland tog matchen till förlängning och väl där kunde vi jubla över att årets första rek gick in till fina 1,92x degen. Inatt riktar jag in mig på mötet mellan Washington Wizards och Atlanta Hawks. Häng med.

Wizards har verkligen jättebekymmer och när nu lagets stjärna John Wall blir borta kanske resten av säsongen så är läget än mer kritiskt. Slutspelsdrömmarna är så gott som krossade och transferrykten på Beal och Porter rör även det om i lägret. Förra mötet mot Hawks slutade med förlust och Hawks är faktiskt inne i lagets bästa form för säsongen. 5 vinster på lagets 7 senaste matcher visar prov på vad detta unga lag kan komma att få fram spelarmässigt inom de närmsta åren. Visst man är inget slutspelslag men ambitionen ligger inte där heller för Hawks. Unga spelare visar upp sig för att sedan kunna gå vidare till bättre klubbar. Collins levererar på hög nivå för Hawks och tillsammans med Trae Young så utgör dom ett snabbt anfall. Faktum är att Hawks är bland de snabbaste lagen offensivt i hela nba.

Wizards är alltså utan både Wall och Howard men även Morris verkar få sitta ut denna match. Tre otroligt stora avbräck och med tanke på Hawks form där man endast fått stryk mot Pacers 2 gånger på lagets 7 senaste matcher så tycker jag att Hawks +7,5 poäng till 1,79 känns väldigt spelvärt här. Jag tror absolut att man har chans på vinsten här men kör med hängslen och livrem för att spelet ska kännas än bättre. Lycka till vid rygg.

✅ Hawks är inne i lagets bästa form för säsongen

✅ Wizards saknar Wall, Howard och eventuellt Morris

✅ Hawks vann senaste mötet mellan lagen

⚠️ Wizards tvingas till stor rotation, vad får det för effekt?

Speltips: Atlanta Hawks +7,5 poäng @1,79

Units: 4

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 3/1: Washington Wizards – Atlanta Hawks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades