NBA Speltips 29/5: 2 i 1 spel provas i Rockets – Golden State

Gårdagen bjöd på spel med både toppar och dalar. Först rullade vi en badboll 3 steg på en och samma dag. Att sen Boston förstörde festen med sitt urusla skytte var mindre roligt. Inatt avgörs det vilka som får möta Lebron och cavs i final. Rockets eller Golden State?Jag provar återigen ett 2 i 1 spel här. Haka på!

Rockets – Golden State warriors

Rockets fick se sig besegrade i match 6 efter en mäktig vändning av Golden State. Ett Rockets som startade matchen väldigt bra trots att Chris Paul inte kunde delta. Paul lär spela inatt dock så lär skadan påverka honom och det är ett stort avbräck för Rockets att Chris Paul inte är 100%. Nu när Boston gav bort finalen igår så tror jag tyvärr vi får se en repris återigen på förra årets final. Rockets är laget i hjärtat men jag tror uppgiften blir övermäktig.

Poängfattig historia att vänta

Bolagen har rankat denna matchserie fel ett flertal gånger vad gäller poängen. Inatt tror jag återigen på en poängfattig historia då så mycket står på spel. Rockets vill undvika en tempohög match med mycket spelvändningar. Dessutom börjar tröttheten ta ut sin rätt hos många spelare vilket bidrar till minskad skärpa. Något som syns i skottprocenten också. Spelare med hett temperament ligger i farozonen för technical fouls också. Jag väljer att spela 2 i 1 spelet här som innebär bortaseger och under 207,5 poäng i matchen till fina 2,80. Lycka till vid rygg.

✅ Chris Paul lär spela men är absolut inte 100%

✅ Golden states rutin i sådana här sammanhang

✅ Man har vunnit borta tidigare i matchserien

⚠ Kan Harden stå för en övermänsklig insats?

⚠ 3 poängsskyttet

Speltips: Golden State vinner och matchen slutar under 207,5 poäng @2,80

Units: 6

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 29/5: 2 i 1 spel provas i Rockets – Golden State till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades