NBA Speltips 29/4: Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Godmorgon Basketfans! Gårdagen var inget kul när Mogi chockade och vann över Flamingo. Livesessionen på nba gick desto bättre för er som följde med där. Ikväll är det match 7 och avgörande mellan Cleveland Cavaliers och Indiana Pacers. Jag har en klar idé om val av spel här. Hakar du på?

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Lebron James och hans Cavs hade inte mycket att sätta emot i senaste matchen mot Pacers. En riktig blowout där siffrorna skrevs till förkrossande 121-87. Matchen innan dess vann Cavs med 98-95 efter att Lebron satte en buzzerbeater 3a. Faktum är att i Cavs samtliga segrar i matchserien har man vunnit med 4 poäng eller mindre. Frågan är om Lebron och Co kan lyfta sig ännu en gång här? Bolagen verkar tro det men jag tror på en otroligt jämn match igen och rankar den 50/50. Oladipo är magisk just nu och hela Pacers jobbar otroligt hårt och mer som en enhet än vad Cavs gör. Skulle George Hill dessutom inte bli tillgänglig för spel inför kvällens match så är det ett stort avbräck för Cavs. Jag kommer prova 2 spel här. Det ena så satsar jag 8 units på Pacers +7,5 poäng till 1,71. Det andra spelet så spelar jag den raka 2an till hela 3x smeten och satsar 3 Units. I en match jag rankar till 50/50 så är det helt enkelt övervärde. Lycka till vid rygg.

✅ Pacers är starkare på fler positioner än Cavs

✅ Det mentala värdet i att man vann med 121-87 senast.

✅ Victor Oladipos form är galen

⚠ Lebron är kanon, kan han få resten av laget att höja sig?

⚠ Hemmaplansfördelen

Speltips 1: Indiana Pacers +7,5p @1,71 (8 units)

Speltips 2: Indiana Pacers att vinna matchen @3,0 (3 units)

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 29/4: Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades