Nba speltips 29/12: Bulls och Spurs ordnar dubbeln


Godkväll basketfans! Gårdagen får betecknas som en riktig skitdag där det mesta gick emot oss. Olympiakos blev tagna på sängen i första quartern och trots att man vann resterande quarters så spelade Darussafaka sitt livs match och lyckades hålla undan och vinna. En rejäl skräll i basketvärlden och så typiskt att Maxbeten kom just här. Inatt har jag riktat in mig på en dubbel i nba. Bulls och Spurs får fina handikapplinor och det tänker jag ta tillvara på. Haka på!

Bulls åker till Washington för att möta Wizards. Två lag som det går riktigt tungt för. Wizards på en 11e plats och Bulls på en 13e plats. Wizards har bara 2 vinster på lagets 10 senaste matcher och då var den senaste vinsten mot Suns där det krävdes 3 OT för att segra. Howard och Porter fortsatt på skadelistan men största problemet är att laget saknar hjärta. Bulls blandar och ger och har 4 segrar på lagets 10 senaste matcher. Båda lagen ser nog sin chans till en seger här och jag är inne på att det kan bli jämnt. Bulls +8,5 poäng till 1,60 blir liret här. Bulls saknar Portis och Valentine som man fått klara sig utan större delen av säsongen.

Denver Nuggets – San Antonio Spurs

Lagen möttes den 27e och då segrade Spurs med 111 – 103. Spurs kommer med god form med endast 2 förluster på lagets 10 senaste matcher och 4 vinster på de senaste 5. Nuggets kommer med 6 vinster på lagets 10 senaste men har 2 raka torsk inför detta mötet. Skadelistan är lång i Nuggets och det har påverkat lagets kontinuitet. Barton, Harris, Porter, Millsap, Thomas och Vanderbilt är fortsatt på skadelistan medans Spurs är utan Gasol och Murray som man saknat en längre tid nu. Spurs +8,5 poäng till 1,49x degen blir liret här och ger en dubbel som ger 2,38x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Wizards går otroligt tungt, inte mycket som talar för blowout

✅ Spurs vann senast mot Nuggets och har fin form

✅ Bulls vann senaste mötet med Wizards

⚠️ Bulls svänger rejält i sina insatser men bör vara på hugget här då man möter ett risigt Wizards

Speltips: Dubbel @2,38

Units: 3

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 29/12: Bulls och Spurs ordnar dubbeln till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades