NBA Speltips 29/10: LA Clippers – Washington Wizards

Godkväll basketfans! Senaste reken här på hemsidan gav 2,50x degen när Clippers fullständigt körde över Rockets med för många avbräck, däribland Harden. Inatt är det återigen dags för en Clippersmatch. Denna gång ska man ta sig an Washington Wizards. Häng med!

Clippers – Wizards

Clippers har 3 vinster på de inledande 5 matcherna och insatsen senast gav mersmak. Harrel var ett monster under korg och satte nytt personbästa med 30 poäng. Inatt ska man ta sig an ett Wizards i kris. Endast 1 vinst på de inledande 5 matcherna. Att man dessutom fick stryk av Sacramento Kings senast där många räknat med en Wizardsvinst säger en hel del om läget i laget.

Clippers har spelat riktigt bra på hemmaplan och har 7 vinster på lagets 8 senaste matcher. En annan sak som stärker min tro på val av spel är det faktumet att Wizards fullkomligt hatar att spela här. Clippers har 10 raka hemmasegrar mot Wizards och senast gästerna vann här var 2008.

Formen lagen emellan och det faktum att gästerna fortfarande får klara sig utan nyförvärvet Dwight Howard medans Clippers endast har frågetecken på Mbah a Moute gör också att jag blir mer övertygad om valet av spel. Jag väljer att spela Clippers -3 poäng till 1,73x degen och 6 units investeras. Stort lycka till vid rygg.

✅ Clippers är skadefria och har inte förlorat på hemmaplan mot Wizards på 10 år

✅ Wizards har bara 1 vinst på de inledande 5 omgångarna

✅ Harrel blommade ut senast mot Rockets och var poängbäst

⚠️ Wall och Beal har fått dra den tunga bördan och levererar men man har svårt med ledarskapet av resten av truppen. När ska man komma igång?

Speltips: Clippers -3 poäng @1,73

Units: 6/10

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 29/10: LA Clippers – Washington Wizards till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades