NBA Speltips 29/1: OKC Thunder – Philadelphia 76ers

Godkväll Spelvänner! Igår ordnade Frankfurt Skyliners klirr i kassan och formen är på uppåtgående. Inatt skiftar jag återigen fokus till en match från NBA. Matchen jag siktat in mig på är OKC Thunder – Philadelphia 76ers. Här tycker jag oddssättningen är lite märklig men inte kan jag klaga när det gynnar min tanke kring matchen. Haka på!

Matchen

Thunder  fixade ju biffen senast när man mötte Detroit. Dock lämnade det laget med lite bitter eftersmak eftersom Roberson skadade sig och blir förmodligen borta resten av säsongen. Roberson är ingen nyckelspelare i laget men likväl en startspelare. Utöver honom har man en intakt trupp och kan stoltsera med 7 raka vinster. På hemmaplan har man dessutom 15 segrar av de senaste 20 matcherna.

Ikväll möter man ett 76ers som även dom lyft sitt spel senaste tiden. Detta mycket tack vare Joel Embiid som spelar en riktigt fin basket för tillfället. Sixers har 4 vinster på 5 senaste matcherna. Ikväll saknar man minst 2 spelare, möjligtvis 4. Reddick och Bayless står som osäkra till spel medans Fultz och Korkmaz definitivt inte spelar. Mot ett glödhett Thunder hade man behövt sina bästa pjäser då OKC har vunnit de 7 senaste mötena lagen emellan. Lagen möttes tidigt i sitt första möte denna säsong. Den matchen vann alltså OKC på bortaplan efter 3 förlängningar. Då spelade Reddick vilket han inte ser ut att göra ikväll och the big Three i George, Westbrook och Mello hade inte spelat ihop sig till den drömtrio man är idag. Jag tror hårt på OKC inatt och kommer spela 8 units på OKC -2 poäng (insatsen tillbaka vid vinst med exakt 2) till 1,71x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: OKC -2 poäng @1,71

Units: 8

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

 

 

 

Tipsa om NBA Speltips 29/1: OKC Thunder – Philadelphia 76ers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades