Nba Speltips 29/1: Boston Celtics – Brooklyn Nets

Godkväll basketfans! ”The Greek freak” Giannis Antetokounmpo såg mest ut som the Greek geek i mötet med Okc. Inte ett fieldgoal på hela första quartern och redan där visste vi att en Bucksvinst skulle bli svår. Linan gick under 232,5p men Okc vann matchen tyvärr. Inatt kollar vi in mötet mellan Boston Celtics och Brooklyn Nets. Spana in👇

Celtics fick se sig besegrade senast mot Warriors i en verklig kanonmatch. Innan dess hade man 5 raka segrar och hela 10 raka hemmasegrar. Boston visar verkligen upp fin form och blir helt klart ett lag att slåss om en finalplats i Eastern Conference. Irving är en trollkarl av sällan skådat slag och frågan är om han någonsin varit bättre än vad han är just nu.

Nets visar också upp fin form och kommer med 6 raka segrar i ryggen till detta möte. Man ses dock med all rätt som stora underdogs här och en stor anledning till det är att man har hela 5 spelare skadade och ytterligare 3 med frågetecken till nattens match. Crabbe, Dinwidie, Dudley, LeVert och Musa kommer inte till spel. Lagets 3 poängskung Harris är tveksam till spel men även Hollis-Jefferson och Graham. Flera av kuggarna antingen saknas eller är tveksamma till spel alltså och eftersom detta är en väldigt tuff bortamatch på förhand så kan man välja att vila samtliga denna match.

Nets är alltså rejält desarmerade i offensiv kraft och då får vi 1,80x smeten för under 225 poäng i matchen. En lina dessa lag bara klivit över en enda gång på de 20 senaste mötena! Jag köttar in 8 units och ser helt klart ett väldigt fint värde på detta spel. Stort lycka till vid rygg.

✅ Lagen har bara klivit över linan 1 gång på de 20 senaste mötena

✅ Nets saknar rejält med kraft offensivt

✅ 2 defensivt starka lag

⚠️ Enda orosmomentet är om matchen drar iväg tidigt och Nets släpper försvaret fullständigt.

Speltips: Under 225 poäng i matchen @1,80

Units: 8

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: Unibet, 100% bonus upp till 5000kr

Tipsa om Nba Speltips 29/1: Boston Celtics – Brooklyn Nets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades