NBA Speltips 28/5: Game 7 mellan Boston – Cleveland

Godkväll Spelvänner. Underspelet på Golden State – Rockets satt väldigt fint igår. Game 7 är här mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers. Inatt blir det inga krusiduller utan en rak 1a är vad som kommer liras till 1,71. Häng med!

Matchen

Celtics har fördelen att få spela sista avgörande game 7 på hemmaplan. Boston har gått igenom slutspelet som obesegrade i TD Garden och jag tror inte nattens match blir annorlunda. Tatum och Kevin Love krockade förra matchen varpå Love fick hjärnskakning och kommer inte till spel denna avgörande match. Tatum är GTD men är enligt tränare Stevens ”good to go”.

Lebron är en fantastisk spelare, inget snack om saken. Men utan en så viktig pjäs som Love vid sin sida så kan jag inte se hur han skall kunna vinna denna match. Boston är som natt och dag när man jämför deras hemma och bortaspel. Med risk för att detta blir en riktig rysare så spelar jag utan handikapp inatt. 8 units på ett Boston som aldrig torskat hemma under slutspelet mot ett bortasvagt Cavs utan Kevin Love. Nää, detta skall bara kunna sluta på ett sätt enligt mig. Anledningen till att jag inte maxbetar här är helt enkelt för att den sk. Badbollen kan klara rull 3 och då blir ändå totalbeten väl över en maxbet för mig. Lycka till vid rygg.

✅ Celtics obesegrade hemma i slutspelet

✅ Love spelar inte men förmodligen Tatum

✅ Hungern hos hela Celtics trupp

⚠ Börjar bli tjatigt men såklart är varningen denna match Lebron James

Speltips: Boston Celtics vinner matchen @1,71

Units: 8

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 28/5: Game 7 mellan Boston – Cleveland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades