NBA Speltips 28/3: Miami Heat – Cleveland Cavaliers

Godkväll basketfans! Le Mans matchen igår var bara sjuk rakt igenom. Man ledde med 10 poäng i halvlek. 14 poäng en bit in i tredje Q och 7 poäng i slutet av fjärde. Ändå gick matchen till förlängning. Även där ledde man med 1 poäng och bollinnehav med 7 sekunder kvar. Men istället för att hålla bollen och bli foulade så tappar man den ut över sidlinjen. Motståndarna hinner sätta en 2a och vinna matchen. Sport och betting är brutalt emellanåt. Även om reken på Grizzlies i fb gruppen satt och blev plåster på såren så fokuserar jag om och fortsätter jaga vinster inatt. Nattens match att spela på blir mellan Miami Heat och Cleveland Cavaliers. Häng med!

Matchen

Miami kommer till detta möte med 2 raka förluster och viktiga Whiteside och Waiters är fortfarande skadade. Dragic fortsätter vara ledaren i laget men har inte sett riktigt lika bra ut som för bara några veckor sen. Någon som däremot spelar sitt livs basket är Lebron James med en skottprocent på över 50 i 9 av lagets 10 senaste matcher har han snittat över 30 poäng per match men också ökat sina siffror på både assist och returer. Cavaliers har dock gett upp lite att försöka förbättra sitt försvar utan kör full rulle framåt istället.

Man har även fått tillbaka Kevin Love från skada och han har också spelat bra senaste 4 matcherna. Man har Osman, Green och Korver på skadelistan så Loves återkomst var vältimad. Cavs kommer med 5 raka vinster inför detta möte och det är nödvändigt att fortsätta vinna om man vill behålla sin 3e plats. Man är tätt följd av Philadelphia och Indiana. Mot ett Heat som man slagit i de 2 tidigare mötena denna säsong och som har skador på 2 viktiga spelare tror jag uppgiften blir perfekt för en stekhet Lebron och hans Cavs. Jag spelar därför Cavs -3 poäng till 1,93. Lycka till vid rygg.

Speltips: Cleveland Cavaliers – 3 poäng @1,93

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 28/3: Miami Heat – Cleveland Cavaliers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades