NBA Speltips 28/2: Denver Nuggets – LA Clippers

Godkväll Bettingvänner! Senaste dagarna har jag kört mycket livespel på vår fb grupp men ikväll är det dags att reka en match pregame igen här på hemsidan. Nattens match som fångat mitt intresse är mellan Denver Nuggets och LA Clippers. Häng med!

Matchen

Denver spelar en riktigt bra basket på hemmaplan och förutom förlusten senast mot fantastiska Rockets så har man faktiskt städat undan svårt motstånd i 8 av lagets 10 senaste hemmamatcher. Däribland har man slagit Golden State, OKC och Spurs. Laget ligger 8a i Western Conference och tar alltså emot 9e placerade LA Clippers inatt.

Clippers har 3 vinster på lagets 5 senaste matcher och fortsätter kämpa med ojämnheten i lagets prestationer. Man har dock anpassat sig helt ok efter att Blake Griffin lämnade laget. Inför nattens match har man dock många skador på betydande spelare som Danilo Gallinari, Beverly, Bradley och Evans. Samtidigt ser det ut som att Denver möjligtvis får tillbaka Paul Millsap i spel. En mycket bra spelare som varit borta under lång tid. OM Millsap spelar tror jag dock inte det blir många minuter. Nuggets har arbetat runt hans frånvaro ändå. Tyler Lydon blir isåfall ända spelare som ej är tillgänglig för spel för Nuggets.

Analys

Skadeläge och form avgör mitt val av spel ikväll. Att lagen dessutom krigar om en slutspelsplats gör att det kommer finnas nerv och intensitet matchen igenom. Indikationerna från bolagen verkar vara samma då det i skrivande stund kommer en liten oddsdrop på Nuggets. Jag väljer att spela Denver Nuggets -3,5 poäng till 1,71x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Denver Nuggets -3,5 poäng @1,71

Units: 7

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 28/2: Denver Nuggets – LA Clippers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades