NBA Speltips 28/11: Detroit Pistons – NY Knicks

Godkväll basketfans! Igår var en sådan där bettingnatt när allt går emot en. Bucks gjorde en katastrofal andra quarter och trots flertalet chanser att vända matchen så brände man gång på gång. Hornets kunde hålla emot egentligen mest tack vare Bucks usla skytte och vann med 110-107. Poängspelet i Celtics – Pelicans såg länge väldigt bra ut men rök också med 30 sekunder kvar av matchen och totalen skrevs till 231 poäng när vi hade under 228. En plump i protokollet på en annars bra månad och vi går vidare med nattens match mellan Detroit Pistons och NY Knicks. Häng med!

Pistons – Knicks

Möte mellan 2 lag som verkligen hittat formen. Knicks som varit totalt uträknade innan säsongen startade har radat upp 3 raka segrar mot tufft motstånd. Hardaway och Kanter har varit de spelare som burit laget på sina axlar i vinsterna mot Celtics, Pelicans och senast Grizzlies.

Pistons har själva 4 vinster på lagets 5 senaste matcher, dock är 2 av dessa vinster mot Cavaliers och Suns som är lag man ska slå på hemmaplan. En övertidsvinst och en förlust mot Rockets återfinns också bland dessa matcher. Mot Knicks har Detroit vunnit de 4 senaste mötena men de 3 senaste har avgjorts av 6 poäng eller mindre i väldigt tighta kamper. Knicks kommer försöka rida på vågen så länge man bara kan då man kan förvänta sig svårare stunder under säsongen. Dagsformen och att lagen historiskt spelar tighta kamper gör att jag tycker Knicks +9 poäng känns spelvärt här. 1,71x degen godtas och jag satsar 6 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Knicks har 3 raka vinster mot tufft motstånd

✅ Lagens 3 senaste möten har avgjorts med 6 poäng eller mindre

✅ Hardaway och Kanter är i storform

⚠️ Pistons är ganska hemmastarka

Speltips: Knicks +9 poäng @1,71

Units: 6

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 28/11: Detroit Pistons – NY Knicks till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades