Nba Speltips 28/1: OKC – Milwaukee Bucks

Godkväll basketfans! Gårdagen slutade på ett mycket bra sätt när Warriors vann en fantastisk match mot Boston och matchen samtidigt gick under 230,5 poäng. 3,20 oddsaren hittade på så sätt hem och gav fina pengar. Pacers däremot stod för en pinsam insats mot Grizzlies och Memphislaget fick för en gångs skull smaka på segersötma igen. Inatt spanar vi in mötet mellan OKC och Bucks. Haka på!

Bucks är fenomenalt bra denna säsong och toppar rättvist Eastern Conference. Endast 3 förluster på lagets 20 senaste matcher och 6 raka segrar inför detta möte. Giannis – effekten är total men hela truppen presterar på en mycket fin nivå. Inatt åker man till trean i Western Conference i OKC för ett toppmöte. Russel Westbrook är i mina ögon inte längre den spelare han en gång var utan jag anser Paul George vara spelaren som bär OKC på sina axlar just nu. Westbrook skjuter inte ens 30% från 3 poängslinjen och det handlar om rent ego att han ändå avlossar så mycket skott från just den positionen. Det här blir en rejäl prövning för båda lagen då man inte mött varandra än denna säsongen. Jag ser ändå Bucks chanser som goda här och håller dom som vinnare. Jämnt skägg hos bolagen med men Eastern Conference bästa bortalag mot Western Conference sjunde bästa hemmalag talar sitt tydliga språk.

Spelar vi att Bucks vinner och att matchen slutar under 232,5 poäng så ger det hela 3,85x degen. Linan har lagen bara klivit över 2 gånger och en av de gångerna krävdes förlängning. Bucks har dessutom gått under den linan i lagets 5 senaste vinster. Jag tycker oddset är för bra för att stå över med de förutsättningar som ges och jag investerar 3 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Bucks är ett av ligans bästa bortalag

✅ Inget lag är b2b och inget lag har skador av större betydelse

✅ Westbrook är egoist och bränner mycket lägen

⚠️ Lagen har inte mött varandra denna säsong

Speltips: Bucks vinner och matchen slutar under 232,5 poäng @3,85

Units: 3

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: Unibet, 100% upp till 5000kr

Tipsa om Nba Speltips 28/1: OKC – Milwaukee Bucks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades