NBA Speltips 27/5: Över/Under spel i Golden State – Rockets (western finals)

Godkväll basketfans! Gårdagens spel på Cavs och överspelet satt kanonfint till 2,65 och maj månad har varit ytterst givmild. Inatt har vi match 6 mellan Golden State warriors och Houston Rockets att se fram emot. Här provas ett över/Underspel då den raka 1an ger ett skämtodds och handikapplinan är ställd alldeles för högt. Bolagen verkar glömt en parameter här. Den ska vi ta tillvara på. Haka på!

Matchen

Chris Paul kommer missa nattens match då han landade illa i förra matchen. Detta ger Golden State ett gyllene läge att utjämna matchserien. Något jag tror man lyckas med på hemmaplan. Chris Paul genererar en hel del poäng men fungerar också som motor i Rockets anfall. Ta bort poängen och assisten Paul tillför och du får en parameter som pekar på ännu en match med lite poäng. Att Klay Thompson också var märkbart påverkad av sin knäskada senast är ännu en parameter som pekar på underspelet. Här är det bara seger som gäller för Golden State och slarviga skott är något vi förmodligen får se ett minimum av. Iguodala är fortfarande osäker till spel och Golden State får fortsätta varva bänkspelare i startfemman. Spelare som Bell, Looney, McCaw i all ära men de producerar helt enkelt inte lika mycket poäng som startspelarna. Jag väljer att spela Under 212,5 poäng i matchen till 1,92. Lycka till vid rygg.

✅ Två senaste matcherna har gått under denna lina

✅ Spelare som genererar mycket poäng är skadade

✅ Rockets har förlitat sig på sitt försvar för att hålla siffrorna nere.

⚠ Blir försprånget för stort så kan Rockets släppa denna match och fokusera på game 7 i förtid

Speltips: UNDER 212,5 poäng i matchen @1,92

Units: 8

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 27/5: Över/Under spel i Golden State – Rockets (western finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades