Nba Speltips 27/4: Milwaukee Bucks – Boston Celtics

Godkväll Spelvänner! Assistspelet igår gick inte in pga 2 airballs som var menade som skott. Clint Capela stod på andra sidan korgen vid dessa skott och kunde sätta bollen. Stolpe ut senaste tiden men det gäller att behålla skärpan för vi har mycket slutspel kvar. Inatt bjuds vi på en rysare mellan Milwaukee Bucks – Boston Celtics. Hakar du på?!

Milwaukee Bucks – Boston Celtics

Boston leder matchserien med 3-2 efter att ha vunnit sina 3 hemmamatcher. Nu vänder det tillbaka till Milwaukee innan en eventuell sista avgörande match i Boston. Boston fick tillbaka Smart förra matchen och vilken skillnad denna herre gör i Bostons spel. Han är en gigant i försvaret och trots att han spelade en limiterad del av matchen så bidrog han med 9 poäng 5 rebounds 4 assist 3 blocks och 1 assist. Han kommer bli oerhört viktig i nattens match även om han startar från bänken. Celtics har inga korttidsskador men Bucks har Henson osäker till spel. Det skulle innebära att Zeller isåfall startar.

Senaste matchen i Milwaukee slutade 104-102 och jag tror återigen på en tight match. Jag väljer att spela Celtics +5,5 poäng till 1,78. Lycka till vid rygg.

✅ Marcus Smart borgar för ett bättre försvar

✅ Inga korttidsskador

✅ Man har återtagit det mentala övertaget

⚠ Båda lagen har varit starka på hemmaplan

⚠ Antetokounmpo är alltid ett hot

Speltips: Boston Celtics +5,5 poäng @1,78

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba Speltips 27/4: Milwaukee Bucks – Boston Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades