NBA Speltips 27/11: Poängspel och Bucks ordnar dubbeln

Godkväll basketfans! Gårdagens poängspel i matchen mellan Grizzlies – Knicks satt kanonfint och formen känns riktigt bra just nu. Inatt spelas många intressanta matcher men jag landar ändå på mötet mellan Hornets – Bucks där jag tycker vi får övervärde på en enligt mig klar favorit till segern. Vi får även klart övervärde på ett poängspel i matchen mellan Pelicans och Celtics. Haka på för här ska det liras dubbel.

Hornets – Bucks

Hornets är väldigt ojämna hittills denna säsong. Ena matchen imponerar dom för att matchen efter göra bort sig fullständigt. Inatt är dom backtoback efter att ha torskat mot Hawks. Helt klart en match man räknat att ta poäng i. Nu ska man istället gå upp mot ett av NBAs hetaste lag i Milwaukee Bucks. The Greek freak och kompani kommer utvilade efter en fin vinst mot Spurs. Man har 4 vinster på lagets 5 senaste matcher och det är framförallt offensiven som imponerar. Hornets blir utan Kidd-Gilchrist och Bucks är utan Henson och Wilson och har även frågetecken på Ilyasova och DiVincenzo men startfemman är så stark och bänken tillräckligt bra ändå för att kunna springa sönder ett tröttkört Hornets här. Bucks -4,5 poäng till 1,92 blir liret.

Pelicans – Celtics

Pelicans och Celtics visar båda upp ojämnheter i lagens spel såhär långt. 10 vinster och 10 förluster för vardera lagen. Celtics visar just nu upp bland de sämsta offensiverna i hela nba och har bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. Pelicans kommer med 3 raka torsk till denna match men ser ut att få tillbaka Davis. Celtics kan bli utan Brown och Rozier som dras med småskador. Hayward kan få kliva in i startfemman igen här men har inte kommit upp i den nivå som många hade räknat med. Boston måste hitta tillbaka till sina styrkor och det börjar med deras defensiv som tränare Stevens poängterade efter senaste förlusten. Fokus lär alltså ligga där när offensiven inte stämmer för tillfället. Därför ser jag stort spelvärde på poängmarknaden här. Under 228 poäng ger 1,91x degen och sett till lagens form och att det krävts övertid för att kliva över linan inbördes 1 gång på de 20 senaste mötena gör att detta spel känns otroligt spelvärt.

Denna dubbel ger 3,69x degen och jag ser såpass stort spelvärde på den att jag investerar 5 units. Lycka till vid rygg.

Speltips: Dubbel @3,69

Units: 5

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 27/11: Poängspel och Bucks ordnar dubbeln till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades