NBA Speltips 27/10: Houston Rockets – LA Clippers

Houston Rockets – LA Clippers

Godkväll basketfans! Gårdagens maxbet gick om intet inom loppet av 3 minuter. Det var vad som återstod av matchen när Nuggets ledde med 8 poäng. Vad som följde var varje spelares mardröm. Nuggets kunde bara inte få i bollen i korgen samtidigt som Lakers satte allt. Väldigt surt men för er som hängt med i baskettråden på fb under dagen så började vi dagen med att sätta Adelaide 36ers till 1,90 och sen lastades det friskt på en rumänsk match live där det bjöds på ett galet handikapp till alla som ryggade och matchen var så jämn så den gick till förlängning. Nattens NBA bjuder fina matcher men jag har fastnat för mötet mellan Houston Rockets och LA Clippers. Viktig info gör valet av spel till en självklarhet för mig. Haka på!

Rockets – Clippers

Rockets har gått lite knackigt i säsongsupptakten. 1 vinst på 4 matcher är inte vad man väntat från detta lag. I söndags fick man stryk mot Clippers borta och saknade då Chris Paul som var avstängd efter bråket mot Lakers. Inatt spelar Paul men man saknar istället lagets andra stjärna James Harden pga skada. Utöver det saknas även Ennis, Knight, Qi och Nene. Capela och Chriss ser ut att komma till spel men med känningar. Allt som allt verkar det som att man får klara sig på 9 man mot ett skadefritt Clippers. Visst är Paul en spelfördelare av rang men utan Harden på banan så blir Rockets otroligt sårbara. 2,50 på Clippers bara måste testas och jag lägger 5 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Clippers är skadefria och slog Rockets så sent som i söndags

✅ Rockets är utan Harden och Ennis från startfemman men även en mängd bänkspelare

✅ Clippers slog Rockets så sent som i söndags och då var Harden poängbäst. Inatt är han inte med

⚠️ Kliver Rockets fram som en enhet i Hardens frånvaro?

Speltips: Clippers vinner matchen @2,50

Units: 5

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 27/10: Houston Rockets – LA Clippers till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades