NBA Speltips 26/5: En favorit i repris men denna gång mellan Cavs – Celtics

Godkväll basketfans! Gårdagens dunderspel på att Rockets skulle vinna och matchen gå under 219,5 poäng satt helt förträffligt till fina 3,75x degen. Mycket kul och stort grattis till alla som tog rygg. Jag har hittat ett liknande spel till nattens match mellan Cavs och Celtics. En favorit i repris hade inte suttit fel. Häng med!

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics

Ett Cavs och en Lebron med kniven mot strupen här efter att man inte klarat av att slå Hemmastarka Celtics i game 5. Här är jag slående med bolagen om att jag tror Lebron och Co löser en seger. Boston har bara vunnit 1 match borta i slutspelet men varit obesegrade hemma vilket tagit dom till detta 3-2 läge inatt. Att spela den raka 1an på Cavs ikväll ger inte mycket klirr i kistan. Att ta en hög lina på handikappet är jag inte heller stormförtjust i. Istället spelar jag att Cavs vinner och matchen slutar över 202,5 poäng. Detta ger oss ett odds på fina 2,65x degen. Cavs vet att det är genom offensiven man vinner denna match. Samtidigt måste Boston bjuda på ett betydligt bättre skytte än vad man gjorde här senast. Jag förväntar mig att James steppar upp och bjuder på show och tror inte alls på någon tillknäppt historia. Lycka till vid rygg.

✅ Cavs är skadefria och spelar mycket bättre hemma än borta

✅ Vinna eller försvinna, här brukar Lebron bli ett monster

✅ 4 av 5 senaste hemmamatcherna för Cavs har gått över linan.

⚠ Om Bostons försvar helt plötsligt skulle bli lika bra som på hemmaplan

Speltips: Cavs vinner och matchen går över 202,5p @2,65

Units: 6

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 26/5: En favorit i repris men denna gång mellan Cavs – Celtics till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades