NBA Speltips 26/4: Assistspel på Chris Paul synas

Godkväll basketfans! Sport och framförallt basket är förunderligt ibland. Fenerbache gick ikapp Baskonia i en riktigt bra 3e quarter och där och då trodde man att de skulle vända matchen och vinna. Istället släppte man 15 raka poäng till Baskonia i sista quartern innan man nätade själva och slutresultatet skrevs till 88-83. Vi riktar in oss på nattens NBA istället och matchen mellan Houston Rockets och Minnesota Timberwolves. Här tänker jag rikta in mig på en specifik spelare. Nämligen Chris Paul. Haka på!

Chris Paul

Ja denne man har varit ovärderlig för Rockets denna säsong tillsammans med James Harden. Paul är en viktig kugge i alla delar av spelet. Försvarsgigant, framspelare och skytt. Vad som varit utmärkande är just hans samspel med Harden, något som många ”experter” inte trodde på till en början. Under matchserien med Twolves har Paul snittat över 20 poäng per match men han har minskat sitt assistsnitt markant. Från 7,9 assist i snitt sett över säsongen till 6,0 under matchserien mot Twolves. Senaste matchen gjorde han återigen just 6 assist. I nattens match kommer Twolves lägga mycket fokus på att få stopp på Harden. Man har kniven mot strupen och måste vinna om säsongen inte skall ta slut. Detta borgar för mindre assist från just Paul som annars serverar Harden med målgivande pass. Paul kommer således behöva avsluta mer på egen hand. Jag spelar därför Chris Paul UNDER 7,5 assist till fina 1,74x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Paul har minskat sitt assistsnitt mot Twolves

✅ Harden kommer vara hårt bevakad så Paul får avsluta mycket själv

✅ Paul har 6,9 assist i snitt även sett över de 20 senaste matcherna

⚠ Matchen springer iväg och Twolves blir slappa i försvaret

Speltips: Chris Paul UNDER 7,5 assist @1,74

Units: 6

Spelstopp: 03:30

Spelbolag: Betfinal, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 26/4: Assistspel på Chris Paul synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades