NBA Speltips 26/11: Memphis Grizzlies – New York Knicks

Godkväll basketfans! Kapfenberg Bulls gjorde oss inte besvikna när man kunde mala ner Traiskirchen Lions och behagligt klippa ännu en seger. Till nattens nba har jag återigen funnit ett intressant poängspel. Matchen jag spanat in är Memphis Grizzlies – New York Knicks. Haka på!

Memphis Grizzlies – NY Knicks

Memphis fortsätter imponera och återfinns på en tredjeplats i Western Conference. Det är framförallt hemmaspelet som klickat där man effektivt får ner tempot på sitt motstånd för att passa Grizzlies spelmodell. Det har blivit 7 vinster och 1 förlust på hemmaplan hittills.

Inatt kommer ett haltande NY Knicks på besök som kommer få klara sig utan lagets stjärna Porzingis på obestämd tid. Hardaway är lagets stöttepelare just nu och även om Knicks förmodligen inte klarar att ta en slutspelsplats denna säsong så överraskar dom ändå då och då. Man kommer från 2 raka segrar mot Celtics och Pelicans där man skrällt rejält.

Nattens spel hittar jag på poängmarknaden där jag har fullt förtroende för att Memphis sätter tempot återigen och då blir det långsamt som gäller. Linan på 206 poäng har man bara klivit över 1 gång på de 10 senaste mötena lagen emellan och Grizzlies kommer vara förberedda på att Knicks vill försöka bygga momentum och rida på vågen från lagets 2 senaste segrar här. Liret blir alltså under 206 poäng totalt i matchen till fina 1,93 och 5 units satsas på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Memphis framgångsrecept på hemmaplan är att få sätta ett lågt tempo

✅ Lagen har bara klivit över linan 1 gång på de 10 senaste mötena

⚠️ Knicks har 2 segrar i ryggen och lär försöka rida på vågen här

Speltips: UNDER 206 poäng i matchen @1,93

Units: 5

Spelstopp: 00:00

Liga: NBA

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 26/11: Memphis Grizzlies – New York Knicks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades