NBA Speltips 26/10: LA Lakers – Denver Nuggets (Maxbet)

Godkväll basketfans! Gårdagens maxbet satt helt perfekt när Nets gjorde slarvsylta av Cavs. Lika i halvlek men sen var det spel mot en korg. Inatt spelar Cavs återigen men denna gången mot Pistons. Även om jag tror stenhårt på Pistons där så är linan för hög för att maxbeta på men mötet mellan Lakers – Nuggets passar perfekt. Spana in det här!

Lakers – Nuggets

Lebron och hans Lakers tog tillslut årets första vinst mot Phoenix Suns. Men här var det inte en fråga om Lakers skulle vinna utan snarare hade det varit ett totalfiasko om man torskat. Många spelare drog en lättnadens suck efter slutsignalen och framförallt Lebron. Inatt är man backtoback och ska möta ett obesegrat Nuggets som slagit både Clippers och självaste Golden State warriors. Senast mot Kings gjorde hela 8 Denverspelare över 10 poäng. Detta visar vilken bredd som finns i denna truppen ledda av ”The Joker” Nikola Jokic. Man har bara släppt in 99,8 poäng i snitt per match medans Lakers har släppt in 126,8 i snitt. Denver har alltså det näst bästa försvaret i nba just nu samtidigt som man har många spelare som bidrar offensivt.

Nuggets har varit utan Barton, Thomas, Vanderbilt och Porter men presterar ändå basket på toppnivå och lär bara bli bättre när de återvänder. Dock får man klara sig utan dom även inatt. Lakers däremot är utan Rondo och Ingram som är avstängda och det är betydligt värre avbräck för dom.

Jag kan inte se att Lakers ska klara av denna uppgiften när man är backtoback och saknar 2 av lagets tongivande spelare. Speciellt inte mot det näst bästa försvaret i nba just nu och som är obesegrade hittills. 1,62 för den raka tvåan är således vad jag återigen lastar 10/10 units på. Stort lycka till vid rygg!

✅ Nuggets är obesegrade

✅ Man har näst bästa försvaret i nba såhär långt

✅ Lakers saknar Rondo och Ingram

⚠️ Man måste väl nämna Lebron som ett orosmoment här

Speltips: Denver Nuggets vinner matchen @1,62

Units: 10/10

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 26/10: LA Lakers – Denver Nuggets (Maxbet) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades