NBA Speltips 26/1: OKC Thunder – Washington Wizards

Godkväll Spelvänner! Äntligen verkar Januarispöket försvunnet. Igår satt 2 singlar. Rockets och Raptors ordnade guldkant när dubbeln på dom satt också. Härligt både för självförtroende och spelkassa. Inatt har jag siktat in mig på mötet mellan OKC Thunder och Washington Wizards. Idén är klar och denna känns väldigt bra. Häng med!

Matchen

OKC fick kämpa mot ett välspelande Nets i sin senaste match men man kunde tillslut vinna med 109-108. Helt klart en styrka att kunna vinna matcher även när man inte spelar på topp. Man har nu 5 raka vinster, däribland blowouten mot Cavaliers där man gjorde hela 148 poäng! Mello, Westbrook och George börjar verkligen leverera och med jätten Adams under korgen så producerar man riktigt bra basket just nu. Washington blandar och ger just nu och har 2 vinster på 5 senaste matcherna. Man är utan Mac till detta möte och Porter är småskadad men ser ut att komma till spel.

Analys/Statistik

Senaste mötet vann Washington men på senaste 5 mötena har OKC 4 vinster. I dagsläget känns OKC definitivt som det hetare laget och faktum är att Washington inte slagit OKC på bortaplan sen 2008. OKC har 8 raka hemmavinster mot Washington och jag tror inte den raden bryts inatt. Sett till form och statistik väljer jag att spela OKC -3,5 poäng till 1,70x insatsen. Lycka till vid rygg!

Speltips: OKC -3,5 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 26/1: OKC Thunder – Washington Wizards till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades