NBA Speltips 25/2: MAXBET känns befogat

Godkväll Spelvänner! Igår gick jag återigen live på Facebook och 5/7 spel gav vinst. Jag rekade också AIK idag mot Alvik och även där blev det klirr i kassan. Jag väljer att smida medans järnet är varmt och går på knock inatt med ett maxbet. Idén ligger i matchen mellan Phoenix Suns och Portland Trail Blazers. Haka på!

Matchen

Phoenix värvade Elftid Payton precis innan allstarhelgen för att försöka bygga inför framtiden. Hittills har det inte gett någon vidare effekt och senast igår blev det återigen förlust mot Clippers. Matchen var i princip redan körd efter första Quartern som slutade 18-40. Man ligger sist i Western Conference och är helt avhakade från chansen till slutspel.

Portland ligger sexa i samma Conference i ett tight race om slutspelsplatserna. Det gäller att leverera i samtliga matcher som resterar i seriespelet. Att man städade undan Utah Jazz igår med hela 19 poäng skvallrar om formen i laget och att pausen som Allstarhelgen innebar var nyttig för laget. Nu har man full trupp medans Phoenix fortfarande är utan Williams och Knight. Suns har bara 1 vinst på lagets 10 senaste matcher och någon ljuspunkt är svår att finna. Portland har däremot 4 vinster på lagets 5 senaste matcher och Lillard och McCollum levererar på hög nivå.

Inbördes har Portland vunnit 4 av de 5 senaste mötena. Jag tror på en klar vinst inatt och spelar Portland -5 poäng till 1,70x degen. 10/10 Units.

Vill dock påminna om att en maxbet inte är samma sak som en garanterad vinst. Sport är alltid sport. Förutsättningarna är dock väldigt fina och jag önskar er alla lycka till vid rygg.

Speltips: Portland -5 poäng @1,70

Units: 10

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 25/2: MAXBET känns befogat till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades