Nba speltips 25/12: Boston Celtics – Philadelphia 76ers

Goddag Basketfans! Gårdagens spel satt lika fint som julmaten igår. Khimki var överlägsna och Zenit mest trötta. Perfekt uppladdning inför denna supertisdag med nba-matcher från kl 18 ända fram till 04:30. Jag plockar vad jag anser vara dagens bästa lir från matchen mellan Celtics och 76ers. Självklart har jag analyserat samtliga matcher och kommer även bjuda på livetips under dagen. Men vi börjar med att presentera denna singel. Håll till godo!

Celtics – Philly 76ers

Detta är en riktig juvel bland dagens matcher. Hatmötet mellan Celtics och Philly är alltid riktiga höjdare. Jag tror stenhårt på Celticsvinst här dels pga att Philly bara vunnit borta mot Celtics 1 gång på de 17 senaste försöken men också för att Celtics studsade tillbaka fint senast mot Hornets.

Boston blir fortsatt utan Baynes men har både Theis och Horford som backup. Philly saknar Fultz, Patton och Smith men kan även bli utan Chandler som är osäker till spel.

Visst kan man se Boston som backtoback här men TD garden kommer vara fullsmockat och man möter en hatad rival i Philly. Dessutom har man sluppit resa. Boston har vunnit 4 senaste mötena när man haft hemmaplan men också de tre senaste mötena inbördes mellan lagen.

Jag kommer spela 7 units på Boston -2,5 poäng till 1,72. Häng med på fb där jag presenterar speltips löpande under dagen på resterande matcher. Lycka till vid rygg.

+ Boston har vunnit 4 senaste på hemmaplan och 16 av senaste 17 på hemmaplan mot Philly

+ Philly har en försvagad bänk pga alla skador

+ Hatmöte där hemmaplan gör stor skillnad, fansen kommer lyfta laget

– Embiid är alltid ett hot

Speltips: Boston Celtics -2,5 poäng @1,72

Units: 7

Spelstopp: 23:30

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 25/12: Boston Celtics – Philadelphia 76ers till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades