NBA Speltips 25/11: Poängspel på Wizards – Pelicans

Godkväll basketfans! Senaste reken här på hemsidan var en riktig nagelbitare som återigen gav en skön vinst tillslut. 2 rekar på Perth Wildcats som båda slutat med avgörande på övertid. Skönt när marginalerna ändå varit med oss. Inatt återgår jag till NBA och tycker jag hittat ett kanonspel på poängmarknaden i matchen mellan Washington Wizards och New Orleans Pelicans. Haka på!

Wizards – Pelicans

2 lag som kommer backtoback till detta möte. Båda med förluster från gårdagen. Wizards blev överkörda av Raptors och Pelicans förlorade förvånansvärt mot Knicks. Dwight Howard ser ut att återigen få se matchen från bänken då han har problem med ryggen. Han är dock listad som ett game time decision men om han lirar så är det ändå en skada som stör honom. Pelicans kan bli utan lagets stjärna Anthony Davis pga en höftsträckning. Han fick lämna matchen mot Knicks tillfälligt men återvände och slutförde matchen. Han skall dock ha fått känningar igen efter matchen. Även här kan det beslutas att han spelar men frågan är om han kan gå fulla minuter. Hursomhelst så blir vi erbjudna en galet hög lina på poängmarknaden här. Under 239 poäng till hela 1,94 hugger jag utan att blinka. Lagen har inte gått över denna lina de 20 senaste mötena. Lägg därtill att Wizards är väldigt bra på att sakta ner Pelicans snabba spel. 8 units investeras på spelet och jag går in med en sån där skön känsla som när man hittar en oväntad femhundring i byxfickan. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har inte klivit över linan på 20 möten

✅ Wizards är duktiga på att sakta ner Pelicans

✅ Howard och Davis har frågetecken vilket borde borga för en lägre poängskörd ifall någon av dom fattas.

⚠️ Skiftande insatser från båda lagen.

Speltips: Under 239 poäng @1,94

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 25/11: Poängspel på Wizards – Pelicans till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades