NBA Speltips 25/10: Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets (Maxbet)

Godkväll basketfans! Tillbaka efter några dagars semester och vi laddar bössan med krut och dunder för inatt är det dags för en maxbet! Mötet är mellan Cleveland Cavaliers och Brooklyn Nets. Haka på!

Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets

Cleveland saknar Lebron James helt klart. Man har börjat säsongen katastrofalt med enbart förluster. Senast fick man storstryk mot Atlanta Hawks och släppte in hela 133 poäng. Försvaret har rent ut sagt sett ut som ett skämt i säsongsupptakten och det är tydligt att det saknas ledarskap i truppen.

En positiv överraskning har däremot varit Brooklyn Nets. Man störde Pistons rejält i premiären och förlorade bara med 3 poäng. Detta med hela 5 spelare på skadelistan. Matchen efter slog man new york rivalen Knicks för att sedan vara backtoback mot Indiana Pacers som man förlorade stort mot.

Dock får man tillbaka både Napier och Hollis-Jefferson till denna matchen. Två spelare som gör stor skillnad i detta Nets. Jarret Allen och Caris LeVert har gjort det riktigt bra hittills och mot ett Cavs som visat upp det tredje sämsta försvaret i nba hittills denna säsong så tror jag dessa killar ser denna matchen som en god chans att öka deras poängsnitt. Man har dessutom en riktigt duktig 3 poängsskytt i Harris så man lär attackera detta defensivt svaga Cavs från alla positioner på planen. Cavs ser dessutom ut att återigen bli utan J.R Smith. Även om han skulle spela så är det uppenbart att han inte trivs i klubben och frågan är om han inte lämnar vid nästa tillfälle som ges.

Jag tror helt klart på en Netsvinst här men eftersom jag maxbetar så tar jag säkerheten på Nets +4,5 poäng till 1,71x degen och lastar in 10/10 units. Skulle matchen mot all förmodan bli ruskigt jämn så tror jag den säkerheten räcker en bra bit. Nets kommer sälja sig extremt dyrt här. Ett stort lycka till om just du tar rygg.

✅ Cavs har förlorat alla matcher hittills

✅ Man har det tredje sämsta försvaret i nba just nu

✅ Nets har spelat jämnt mot betydligt högre rankade lag med hela 5 spelare på skadelistan

✅ Hollis-Jefferson och Napier tillbaka till denna matchen

⚠️ Cavs lär rotera friskt i truppen för att försöka hitta en lösning på lagets usla start på säsongen

Speltips: Brooklyn Nets +4,5 poäng @1,71

Units: 10/10

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 25/10: Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets (Maxbet) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades