Nba Speltips 25/1: Beal blir inte Wizards frälsare

Godkväll basketfans! En fyrling och en singel rekades igår på fb. Fyrlingen hittade tyvärr inte hem men singelspelet på Hornets satt fint. Inatt tar jag sikte på mötet mellan Washington Wizards och Golden State Warriors. Bradley Beal hamnar i fokus och det är där jag tänker att vi tar betalt. Spana in mina tankar här nedan.

Nu är Golden State där man vill vara. Inga jobbiga skador på truppens mest betydande kuggar, harmoni i laget och Cousins har äntligen kunnat ta sin plats i startfemman. Man leder Western Conference och kommer till denna match med 8 raka vinster i ryggen. Många anser att laget blir ostoppbara nu bara man får slippa skador och jag är böjd att hålla med.

Wizards står däremot utanför en slutspelsplats men har lyft sitt spel något senaste tiden. Man har fått spela många matcher i rad på hemmaplan och kommer till detta mötet med 4 vinster på lagets 5 senaste. Här är det dock en helt annan statistik jag lägger vikt vid. Vi får 1,95x degen på att Bradley Beal gör under 27,5 poäng i matchen. En lina han ALDRIG lyckats kliva över mot Warriors. Visst är Wall och Howard borta för Wizards och mer spel går via Beal pga det men räkna med att han blir spelaren som får hård bevakning av Warriors. Beal var dessutom tystlåten med 16 poäng i lagets senaste match och har flera gånger noterats för att ha gjort under 10 poäng mot Warriors.

Jag tycker spelvärdet är väldigt fint här och lirar Beal under 27,5 poäng till det fina oddset 1,95. Lycka till vid rygg.

✅ Beal har aldrig klivit över linan mot Warriors

✅ Han kliver gärna in mot korg där warriors numera har både Green och Cousins

✅ Har flera gånger noterats för att tom gjort under 10 poäng mot warriors

⚠️ Fler spel går via Beal pga Walls skada

Speltips: Bradley Beal gör under 27,5 poäng @1,95

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Nba Speltips 25/1: Beal blir inte Wizards frälsare till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades