NBA Speltips 24/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (Eastern Finals)

Godkväll Spelvänner! Reken på Rockets igår var helrätt. Att man tom gick och vann matchen var det nog inte många som trodde. Oj vilken comeback man stod för. Inatt är det dags för match 5 i Eastern finals och mötet mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers. Idén här har varit solklar sen matchserien började. Haka på!

Matchen

Boston Celtics fick se sig besegrade 2 gånger om på bortaplan mot Cavs. Skillnaden på hemma och bortaplan för detta Celtics i slutspelet har varit enorm. Hemma är man obesegrade medans på bortaplan har man endast 1 seger. Inatt kan eventuellt Shane Larkin komma tillbaka efter skada och det hade betytt otroligt mycket för Boston. Han kan avlasta på PG positionen och man får en dimension till i sitt spel. Lebron har steppat upp som en sann ledare för sitt Cleveland och fick hela laget engagerat på hemmaplan. Kevin Love är småskadad men ser ändå ut att komma till spel. Men det har varit tydligt för Cavs under stora delar av säsongen att just engagemanget från truppen dalar när man spelar borta. Inför ett fullsatt grönt TD garden tror jag att Boston återigen kan höja sig och knipa segern. Trots Lebronhysterin som råder hos många nu så anser jag Boston vara det bättre laget sett till spelare för spelare. Jag väljer sida här och spelar Boston Celtics -1,5 poäng till 1,97. Lycka till vid rygg.

✅ Boston är obesegrade på hemmaplan i slutspelet

✅ Shane Larkin kan göra comeback här

✅ Cavs engagemang dalar på bortaplan

⚠ Lebroneffekten

Speltips: Boston Celtics -1,5 poäng @1,97

Units: 7

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 24/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (Eastern Finals) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades