NBA Speltips 24/4: Utah Jazz – OKC

Godkväll basketfans! Slutspelet rullar vidare i nba och jag tror inte det var många som tippade Pelicans som första lag att vara vidare till nästa runda. Både Timberwolves och Spurs lyckades med kniven mot strupen att knipa segrar i senaste omgången. Inatt har jag kollat in mötet mellan Utah Jazz och OKC. Här tycker jag det mentala övertaget svängt över totalt. Haka på!

Matchen

OKC vann första mötet i denna serie men efter det har det varit Utah Jazz för hela slanten. Man leder serien med 2-1 i matcher och har här chans att sätta press på OKC. Inför sina hemmafans kan man gå upp i en 3-1 ledning innan det vänder tillbaka till Oklahoma. Då får man ”råd” att förlora borta och sen ha en direkt avgörande match på hemmaplan. Jazz har lyckats oerhört bra med att reducera Paul George 3 poängsskytte samtidigt som Ricky Rubio varit fenomenal framåt. Han är deras motor och spelfördelare. Gobert har sett ostoppbar ut under korg och jag tycker han vunnit bigman matchen mot Adams i OKC.

Fortsatt har båda lagen 1 skada var. Sefolosha i Jazz och Roberson i OKC. Spelare som inte lirat på ett bra tag i något av lagen. Jag tror Jazz tar tillvara på läget här och spelar Jazz -3 poäng till 1,72. Lycka till vid rygg.

✅ Hemmaplansfördel

✅ Ricky Rubios fina form

✅ Goberts övertag mot Adams

⚠ Westbrook är ruggig i sina bästa stunder

⚠ Mello har varit anonym senaste 2 matcherna, kan han kliva fram här?

⚠ Kan Paul George ändra sitt spel för att sätta mer 3or?

Speltips: Utah Jazz -3 poäng @1,72

Units: 7

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: Betfinal, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 24/4: Utah Jazz – OKC till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades