22:00
Speltips
NBA 24 mars 2019

Nba Speltips 24/3: Söndagstrippel till närmare 10x degen

Goddag basketfans! Gårdagen gick verkligen kanon. Grekland vann planenligt med 2-0 mot Lichtenstein och under 2,5 mål satt fint till 2,10. Nattliret på Portland satt även det fint när man ledde med 3 poäng i halvtid och -2,5 poäng till 1,85 kunde jobbas hem. Marginalerna på vår sida så vad passar då bättre än en söndagskupong till närmare 10x degen. Nu kör vi!

 

Pacers - Nuggets

Två lag som går i helt olika riktningar formmässigt. Pacers kommer med 4 raka förluster till denna match och har haft ett enormt tufft spelschema som inte blir bättre här med Nuggets som kan gå om Golden State till förstaplatsen i Western Conference vid vinst. Nuggets kommer med 6 raka vinster till detta möte. Visst är man något backtoback här men man går på moln just nu medans Pacers har betongklumpar runt fötterna. Jag tror Nuggets löser ännu en vinst här och lirar Nuggets -2 poäng.

Raptors - Hornets

Två lag som är backtoback. Raptors förlorade mot OKC och Hornets lyckades vända mot Boston i en otrolig fjärde quarter. Raptors har vunnit de 6 senaste mötena inbördes och här tror jag det kan bli full speta framåt. Lowry är GTD och skulle även han komma till spel så ökar chanserna ännu mer för en poängrik match. Förväntar mig mycket fouls och två lag som vill skaffa sig en rejäl ledning från start. Raptors bör dock kunna vinna här och linan på 217,5 poäng bör klivas över ganska rejält. Jag spelar Raptors att vinna matchen och att matchen slutar över 217,5 poäng.

Celtics - Spurs

Celtics befinner sig i fritt fall just nu med 3 raka förluster och har inte fått många timmars vila från förlusten mot Hornets. Spurs har fått nästan en dags längre vila och behöver denna vinsten för att säkra lite mark kring slutspelsplatserna. Celtics har dessutom skadeproblem på båda sina bigmen. Horford kan möjligtvis komma till start med känningar i sitt knä som han haft större delen av säsongen. Men igår landade Tatum illa och det är tveksamt om han kommer till start här. Baynes har även han haft problem med fotleden och är ytterst tveksam till spel här. Nej här får Spurs ett gyllene läge att kunna säkra upp sin slutspelsplats. Jag spelar Spurs -2 poäng.

Trippeln

Denna trippel ger 9,83 på Leovegas som erbjuder 100% bonus upp till 2000kr via denna länk . Jag investerar 2 units.

 

 

Tipsa om Nba Speltips 24/3: Söndagstrippel till närmare 10x degen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
9,83 Trippel 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

24 mars 2019

MATCHTID: 22:00

Spel: Trippel
Insats: 2 units

ODDS: 9,83

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades