NBA Speltips 24/1: Orlando Magic – Sacramento Kings

Godkväll Bettingvänner! Igår natt gick jag live och postade alla spel jag lade på vår fb grupp. Marginalerna var emot oss kan man ju säga när Bulls får 3 straffkast med 0,3 sekunder kvar. Sitter alla går spelet till 2,70 på bullsvinst in. 2 första går i men tredje missas och matchen går till dubbla övertider där Pelicans tillslut kunde vinna. Nya tag och inatt hämtar jag spelet från matchen mellan Orlando Magic och Sacramento Kings. Haka på!

Matchen

Orlando såg pånyttfödda ut senast mot Boston Celtics. Aaron Gordon var fantastisk den matchen för Magic och trots att Kyrie Irving gjorde 40p för Boston så kunde Magics laginsats göra att dom stod som vinnare när slutsignalen ljöd. Kings är B2B denna match efter att ha förlorat mot Charlotte Hornets igår. Laget har nu förlorat 8 matcher i rad och har dessutom viktige veteranen Zack Randolph tveksam till spel i nattens match mot Magic. Orlando sprattlade faktiskt inte bara till senast mot Boston utan man har spelat bra i 3 senaste matcherna. Stryk med bara 1 poäng mot Cavaliers och vinst mot Timberwolves. Inga dussinlag med andra ord. Vill man lämna bottenskiktet så är en vinst mot NBAs sämsta lag ett måste och med formen Magic är i just nu så ska ett Kings som är B2B vara en lämplig uppgift. Jag spelar Magic -5 poäng till 1,71x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Orlando Magic -5 poäng @1,71

Units: 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk https://5spades.com/10Bet-Sport

 

 

Tipsa om NBA Speltips 24/1: Orlando Magic – Sacramento Kings till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades